Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

Υγιεινή διατροφή




Αναρωτιέμαι....





Η κυτταρίτιδα υποτίθεται ότι προσδίδει στην επιφάνεια του δέρματος όψη φλοιού πορτοκαλιού όπως ισχυρίζεται διαβοήτη, τουλάχιστον στις γυναίκες, διαφήμιση.



Αν κρίνω από την όψη της επιφάνειας ορισμένων τμημάτων του οπίσθιου, κυρίως, τμήματος του σώματός μου, μάλλον έχει ένα δίκιο.




Το καλό είναι ότι τα τμήματα που παρουσιάζουν αυτή την ομοιόμορφη όψη είναι περιορισμένα, και σε αυτό θέλω να με πιστέψετε.


Το κακό είναι ότι η κυτταρίτιδα προκαλείται κυρίως από 2 παράγοντες, την κακή διατροφή (βλ. πολλά γλυκά, ιδιαίτερα αυτά που είναι τίγκα στα λιπαρά, και πολλοί καφέδες) και την καθιστική ζωή,


Το χειρότερο είναι πως αυτό το τοστ το έγραψα μασουλώντας ένα κρουασάν, ενώ περίμενα να ζεσταθεί το νερό για το νες, καθισμένη για 5 συνεχόμενες ώρες μπροστά στον υπολογιστή, στις οποίες θα κάνουν παρέα άλλες τόσες, μπας και βγάλω άκρη και σταματήσω να με θεωρώ ξανθιά (για μένα αγχώνομαι, για τους άλλους χέστηκα, ας με νομίζουν ηλίθια).




Επειδή αυτή η κατάσταση, παρ' όλο που τη χαίρομαι ειλικρινά
μετά από τόσο καιρό καθισιού, δεν βλέπω να αλλάζει σύντομα (είμαι πολύ ξεροκέφαλος άνθρωπος, δεν αλλάζω εύκολα γνώμη για κάποιον, όχι, το λέω σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει), αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος καλός και έξυπνος άνθρωπος εκεί έξω που να έχει εφεύρει καρέκλα η οποία, όταν κάθεσαι πάνω της, να ζουλάει μέσα τα βουναλάκια και να ρουφάει έξω τις λακουβίτσες της φλούδας μου.



Αυτά. Πάω τώρα, γιατί τελείωσα το κρουασάν και ο καφές άρχισε να κρυώνει...


3 σχόλια:

ikd είπε...

προτείνω διάδρομο προσαρμοσμένο με χειρολαβές για καφέ και κρουασάν και πληκτρολόγιο για να μην διακόπτεται η δουλειά :)

Ι

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα! Καλύτερα ένα μπανάκι στην θάλασσα. Θα πρέπει να ξέρεις...Που κάνεις διακοπές το Καλοκαιρι;

ζορρό είπε...

Προς ikd:
Σωστή η αρχική σκέψη, αλλά έχω ορισμένες ενστάσεις. Θα προτιμούσα το πληκτρολόγιο να είναι από εκείνα τα άυλα, που πληκτρολογεις στον αέρα, να μη γλιτσιάζουν και τα πλήκτρα. Επιπλέον θα ήθελα πρόταση για τη θέση της πίτσας, καθώς και πρόβλεψη για κατάψυξη, ώστε να έχουμε άμεση πρόσβαση στα παγωτά.

Προς Άννα:
Τα θαλασσινά μπάνια πάλι το επόμενο καλοκαίρι, δυστυχώς εδώ στο Ρίο έχει έναν άθλιο αέρα αυτή τη στιγμή, αλλά τουλάχιστον έχω τα τελευταία υπολείμματα μαυρίσματος να θυμάμαι...
Η Καλαμάτα είναι άπαιχτη, βέβαια, κάθε εποχή του χρόνου. :)